ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
 2. Καθορισμός συμπληρωματικών μέτρων εφαρμογής του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2015/262 της Επιτροπής “για τη θέσπιση κανόνων σύμφωνα με τις οδηγίες 90/427/ΕΟΚ και 2009/156/ΕΟΚ του Συμβουλίου σχετικά με τις μεθόδους αναγνώρισης των ιπποειδών
 3. Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018
 4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο 25 - Κυρώσεις

1. Για τις ανάγκες του παρόντος άρθρου, ως μη συμμόρφωση νοείται η μη τήρηση ή η πλημμελής τήρηση των απαιτήσεων και των διαδικασιών που προβλέπονται στην παρούσα απόφαση. Οι μη συμμορφώσεις διακρίνονται ανάλογα με το βαθμό των επιπτώσεών τους σε:
α) Παρατυπίες: μη συμμορφώσεις που κατά κανόνα δεν έχουν παρατεταμένα ή διαρκή δυσμενή αποτελέσματα όσον αφορά την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του συστήματος αναγνώρισης των ιπποειδών.
β) Παραβάσεις: μη συμμορφώσεις που έχουν παρατεταμένες και διαρκείς επιπτώσεις που επηρεάζουν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του συστήματος αναγνώρισης των ιπποειδών.

2. Η διαπίστωση μη συμμόρφωσης στις διατάξεις της παρούσας απόφασης συνιστά την επιβολή διοικητικών κυρώσεων, σύμφωνα με τις παραγράφους 3 έως 5. Η περιγραφή των περιπτώσεων μη συμμορφώσεων, η κατάταξή τους, σύμφωνα με την παράγραφο 1 και το ύψος του διοικητικού προστίμου που επισύρουν, ανά περίπτωση, παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα: ........περισσότερα

ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Είναι ουσιώδες να προστεθούν τα ανάλογα πρόστιμα που απουσιάζουν ειδικά για τα άρθρα 7, 21, 23 γιατί με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται το εμπόριο και η μεταφορά τους από συγκεκριμένους πιστοποιημένους μεταφορείς ζώντων ζώων σε "λιβάδια" Βαλκανικών χωρών. Επίσης, θεωρούμε εξαιρετικά χαμηλά τα πρόστιμα όπως σε περίπτωση ανεπαρκούς τήρησης αρχείου βεβαιώσεων και εγγράφων αναγνώρισης ιπποειδούς που πέθανε ή η με κάθε τρόπο άρνηση, παρακώληση, κωλυσιεργία κατά την άσκηση του ελέγχου και η μη παροχή ή παροχή ψευδών ή ελλιπών ή ανακριβών πληροφοριών και στοιχείων.
Η σήμανση και καταγραφή αλλά κυρίως η επιβολή κυρώσεων είναι αναγκαία στην χώρα μας όπου επικρατεί ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή, εμπόριο και κακοποίηση των ιπποειδών. Υπάρχουν οικογένειες που δηλώνουν τεχνικές εργασίες ή οτιδήποτε άλλο ενώ στην πραγματικότητα έχουν δημιουργήσει περιουσίες από το εμπόριο, την ανοχή των αρχών και την μη επιβολή κυρώσεων για τις παρανομίες τους.
 • Σελίδα :
 • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

 1. Σύνολο Αναρτήσεων: 226
 2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 167
 3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 59
 4. Τελευταίο Μέλος: Διαχειριστής
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα30
Εχθές0
Αυτή την εβδομάδα30
Αυτόν το μήνα1706
Σύνολο740125

Ποιος είναι Online

2
Online

24 Ιουνίου 2019

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια | Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας