ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 1. Διαχειριστής Ιστοσελίδας
 2. Λεπτομέρειες εφαρμογής των Δράσεων 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του ΠAA της Ελλάδας 2014-2020
 3. Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017
 4.  Εγγραφή μέσω email

Δείτε εδώ το Παράρτημα 9

ΑΛΚΕΑ ΙΚΕ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στο Παράρτημα 9, δεν περιλαμβάνεται το εύλογο κόστος των οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου. Δεδομένου ότι δεν προβλέπεται καμία ενίσχυση για τις νέες φυτεύσεις αμπελώνων (με καινούριες άδειες) μέσω του Προγράμματος Αναδιάρθρωσης αμπελουργικών εκτάσεων (ΦΕΚ 3361Β 22/7/17), κρίνεται αναγκαίο να συμπεριληφθούν στους σχετικούς πίνακες εύλογου κόστους.
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (Χρήστος Καρατζάς) Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στον πίνακα 9.5 το κόστος για την περίφραξη αγροτεμαχίων θα ήταν καλύτερα να ανέλθει στα 15€ γιατί το κόστος είναι σημαντικά υψηλότερο σε ορεινές περιοχές λόγω διαφορετικής μορφολογίας εδάφους.

Στον πίνακα 9.6 δεν παρέχονται το ποσό της ανώτατης επιλέξιμης δαπάνης για γκότζι μπέρι, αρώνια και ιπποφαές που είναι δυναμικές δενδρώδεις καλλιέργειες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η ανώτατη επιλέξιμη δαπάνη για τα ακτινίδια θεωρείται ιδιαίτερα χαμηλή λόγω του υψηλού εργατικού κόστους που απαιτεί η διαμόρφωσή της σε κρεβατίνα, που είναι και ο συνήθης τρόπος διαμόρφωσης.
Τσόπρας Αναστάσιος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Είμαι νέος γεωργός από την Κορησό Καστοριάς και όσον αφορά στον πίνακα 9.6 πολυετείς φυτείες δεν γίνεται αναφορά για το κόστος εγκατάστασης φυτείας κράνων.
ΦΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
9.5 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών διαμόρφωσης- ισοπέδωσης .
Προτείνουμε: Να διαμορφωθεί το εύλογο κόστος σε ποσοστό της επένδυσης ( π.χ. ανώτερο 5%), ώστε η απόδοση της επένδυσης να δικαιολογεί το πιθανά αυξημένο κόστος των χωματουργικών π.χ θερμοκήπιο.

9.6 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών.
Πίνακας 9.6 πολυετείς φυτείες
Προτείνουμε: να προστεθεί το κόστος εγκατάστασης φυτείας αβοκάντου, καλλιέργειας με ιδιαίτερη σημασία για την Π.Ε. Χανίων.
9.5 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών διαμόρφωσης και περίφραξης.
Προτείνουμε: Να διαμορφωθεί το εύλογο κόστος σε ποσοστό της επένδυσης, η απόδοση της επένδυσης να δικαιολογεί το πιθανά αυξημένο κόστος των χωματουργικών π.χ θερμοκήπιο.

9.6 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών.
Πίνακας 9.6 πολυετείς φυτείες
Προτείνουμε: να προστεθεί το κόστος εγκατάστασης φυτείας αβοκάντου, καλλιέργειας με ιδιαίτερη σημασία για την Π.Ε. Χανίων.
ΜΠΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Γεωπόνος) Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Όσον αφορά την παράγραφο 9.6 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών 1) δεν υπάρχει για την καλλιέργεια της ακτινιδιάς η περίπτωση της εγκατάστασης ακτινιδίων σε ημικρεβατίνα-κρεαβατίνα και 2) η ανώτατη επιλέξιμη δαπάνη ανά στρέμμα για τα επιτραπέζια σταφύλια σε υποστηριγμένα σχήματα είναι πάρα πολύ χαμηλή σε σχέση με την πραγματικότητα.
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι και στην προκήρυξη των σχεδίων βελτίωσης του 2011 είχαμε το ίδιο ακριβώς θέμα και με τις δύο παραπάνω καλλιέργειες, αλλά αυτό στην συνέχεια διορθώθηκε με αύξηση του επιλέξιμου προϋπολογισμού είτε εξαρχής αλλά και με αιτήσεις θεραπείας και ενστάσεις που υποβλήθηκαν.
Νομίζω ότι θα πρέπει να ληφθεί εγκαίρως κάποια μέριμνα για τα ανωτέρω έτσι ώστε οι τιμές να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα για τις δύο αυτές σημαντικές καλλιέργειες από άποψη εξαγωγών αλλά και οικονομικής δραστηριότητας τόσο για την Π.Ε. Καβάλας όσο και του συνόλου της Χώρας.
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 9
Πίνακας 9.2 θερμοκήπια
Προτείνουμε : Επιλέξιμα μόνο τα θερμοκήπια εγκεκριμένου τύπου.(Διότι έχουν την δυνατότητα ηλεκτροδότησης, εκσυγχρονισμού και παραγωγής ποιοτικών προϊόντων)
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Παράρτημα 9, πίνακας 9.6 : Εάν υπάρχει η δυνατότητα και προκειμένου να αξιοποιηθούν αγροτεμάχια χαμηλής παραγωγικότητας(που σήμερα μένουν ακαλλιέργητα) θα μπορούσαν να είναι επιλέξιμες οι δαπάνες εγκατάστασης μόνιμων φυτειών για παραγωγή ξυλείας ή βιομάζας ( π.χ. παυλώνια, ευκάλυπτο).
AGRO-TRUST Βασιλόπουλος Δημήτρης και Συνεργάτες Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Παράρτημα 9.6 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών
Δεν αναφέρεται το εύλογο κόστος για την εγκατάσταση οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με την προυπόθεση ότι τηρείται η αμπελοοινική νομοθεσία (Άδειες φύτευσης κλπ)
AGRO-TRUST Μελετητική Βασιλόπουλος Δημήτρης και Συνεργάτες Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Παράρτημα 9.6 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών
Δεν αναφέρεται το εύλογο κόστος για την εγκατάσταση οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με την προυπόθεση ότι τηρείται η αμπελοοινική νομοθεσία (Άδειες φύτευσης κλπ)
Δασκαλάκη Α, Σηφογιαννάκη Ειρ. (ΔΑΟΚ Χανίων) Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Πίνακας 9.2 Θερμοκήπια

*Στα Χωρικά Θερμοκήπια υπάρχει μείωση 25% στις αναγραφόμενες τιμές των τυποποιημένων θερμοκηπίων
*Στα Ξύλινα Θερμοκήπια υπάρχει μείωση 40% στις αναγραφόμενες τιμές των μεταλλικών θερμοκηπίων

Σχόλια : Τα θερμοκήπια που δεν είναι εγκεκριμένου τύπου (χωρικά και ξύλινα) ποικίλλουν, χωρίς συγκεκριμένες προδιαγραφές σε πολλές περιπτώσεις. Οι δυνατότητες τους για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων είναι περιορισμένη (χαμηλότερο ύψος, αδυναμία ελέγχου θερμοκρασίας υγρασίας, μεγαλύτερη πιθανότητα ανάπτυξης παθογόνων κα)

Τα μη εγκεκριμένου τύπου θερμοκήπια βάση της νομοθεσίας, δεν ηλεκτροδοτούνται επομένως δε μπορούν να φέρουν επιπλέον εξοπλισμό-αυτοματισμούς, ούτε να επιδοτηθούν γι’ αυτόν.

Το εύλογο κόστος εξαρτάται από το είδος και την ποιότητα κατασκευής.
Το κόστος που ορίζεται (ως ποσοστό της τιμής του μεταλλικού εγκεκριμένου τύπου) μπορεί να είναι πολλαπλάσιο της πραγματικής τιμής.
Το κόστος πρέπει να είναι συνδεδεμένο με συγκεκριμένες προδιαγραφές και όχι ποσοστό γενικά κι αόριστα, διότι αυτό μπορεί εύκολα να προκαλέσει υπερτιμολογήσεις.

Για την κατασκευή των θερμοκηπίων μη εγκεκριμένου τύπου σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες, προκύπτουν επιπλέον κόστη αφού σύμφωνα με την με αρ. πρωτ 30095/2004 απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ τα μη εγκεκριμένου τύπου απαιτούν ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ για την κατασκευή τους.

Πρόταση : Επιλέξιμα μόνο θερμοκήπια εγκεκριμένου τύπου


9.5 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών διαμόρφωσης και περίφραξης.

Σχόλια: Διαμόρφωση χώρου - ισοπέδωση : Το κόστος των χωματουργικών (320 ευρώ/στρέμμα) είναι πολύ χαμηλό για τις περισσότερες περιοχές ιδιαίτερα για την εγκατάσταση θερμοκηπίων

Πρόταση: Να διαμορφωθεί το εύλογο κόστος ανά περιφέρεια και περιοχή και σε κάθε περίπτωση η απόδοση της επένδυσης να δικαιολογεί το πιθανά αυξημένο κόστος των χωματουργικών. Πρόσθετα μπορεί να γίνεται και επιτόπιος έλεγχος και να κατατίθεται φωτογραφικό υλικό προ της εγκατάστασης της επένδυσης για την τεκμηρίωση του κόστους.

9.6 Εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών

Πίνακας 9.6 Πολυετείς φυτείες

Σχόλια : Δεν περιλαμβάνεται το αβοκάντο, καλλιέργεια η οποία είναι έχει ιδιαίτερα καλή πορεία και οι εκτάσεις καλλιέργειας αυξάνονται συνεχώς ιδιαίτερα στην ΠΕ Χανίων
Πρόταση: να προστεθεί το κόστος της εγκατάστασης φυτείας αβοκάντο
ΑΓΡΕΚ Κ. ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ Α.Ε Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στον Πίνακα 9.1.2/ Κτίρια από σκελετό θερμοκηπίου, του Παραρτήματος 9/
ΕΥΛΟΓΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ − ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΗ ΔΑΠΑΝΗ
ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, δεν υπάρχει αναφορά στον χώρο εξυπηρέτησης προσωπικού, όπως συμβαίνει στον Πίνακα 9.1.1.του ανωτέρω παραρτήματος.

Προτείνεται η αναγραφή του χώρου εξυπηρέτησης προσωπικού και στον Πίνακα 9.1.2, ως εξής :

- χώρος ( συνοδό κτίριο ) προσωρινής διαμονής - εξυπηρέτησης προσωπικού επιφάνειας μέχρι 35,00 τ.μ. με εύλογο κόστος 110 ευρώ / τ.μ. κτιρίου.

καθότι αποτελεί συνοδό κτίριο μιας σταβλικής εγκατάστασης, είτε αφορά σε κτίρια συμβατικής κατασκευής, είτε αφορά σε κτίρια που κατασκευάζονται με σκελετό θερμοκηπίου, βάσει εγκεκριμένων τύπων κατασκευής.

Η εν λόγω αναγραφή συνάδει αφενός με σχετικές διατάξεις του Ν. 4056/2012 ( ΦΕΚ 52 Α΄)" Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, κ.α.δ. ", αφετέρου με το άρθρο 23. παρ. 13 του Ν. 4178/2013 ( ΦΕΚ 174 Α΄) " Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης ", στο οποίο υπάρχει σαφής αναφορά στη νομιμοποίηση αυθαίρετης κατασκευής με τη φράση ....και συνοδών κτιρίων προσωρινής διαμονής επιφάνειας μέχρι 35,00 τ.μ.

Ο εν λόγω χώρος απαρτίζεται σωρρευτικά από :

α. χώρο διαμονής ( χώρος σταβλίτη )
β. χώρο γραφείου- διοικητικής εξυπηρέτησης μονάδας
γ. χώρο μικρού συνεργείου- αποθήκης εργαλείων και λοιπών αναλώσιμων υλικών της μονάδας.

Επιπρόσθετα στον Πίνακα 9.1.2 και στο επενδυτικό στοιχείο " Υπόστεγο Σανών" θα πρέπει να διακριβωθεί η ορθότητα της αναγραφής 5,00 ευρώ/τ.μ. κτιρίου και να διορθωθεί.
ΑΓΡΕΚ Κ. ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ Α.Ε. Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στον Πίνακα 9.1.2 / Κτίρια από σκελετό θερμοκηπίου, του Παραρτήματος 9, δεν υπάρχει αναφορά , σε αντιστοιχία με τον Πίνακα 9.1.1 / Κτίρια συμβατικής κατασκευής, στο χώρο εξυπηρέτησης προσωπικού.

Προτείνεται η προσθήκη του εν λόγω χώρου με την ακόλουθη διατύπωση:

-χώρος ( συνοδό κτίριο ) προσωρινής διαμονής- εξυπηρέτησης προσωπικού επιφάνειας μέχρι 35,00 τ.μ. με εύλογο κόστος 110 ευρώ/ τ.μ. κτιρίου.

Η ανωτέρω διατύπωση , ως προς τον εννοιολογικό προσδιορισμό της, αφορά και στις δυο περιπτώσεις των πινάκων του Παραρτήματος 9, ήτοι του Πίνακα 9.1.1 και του Πίνακα 9.1.2. και συνάδει αφενός με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 4056/2012 ( ΦΕΚ 52 Α΄) " Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις κ.α.δ. " και αφετέρου με το άρθρο 23, παρ. 13 του Ν. 4178/2013 ( ΦΕΚ 174 Α΄) " Αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης" με αναφορά ......και συνοδών κτιρίων προσωρινής διαμονής επιφάνειας μέχρι 35 ,00 τ.μ.

Ο εν λόγω χώρος απαρτίζεται από :
α. χώρο διαμονής
β. χώρο γραφείου
γ. χώρο μικρού συνεργείου - αποθήκης εργαλείων της κτηνοτροφικής μονάδας.

Θα πρέπει επίσης να διακριβωθεί η ορθότητα του ευλόγου κόστους για τα υπόστεγα σανών στην περίπτωση του Πίνακα 9.1.2, όπου υπάρχει αναγραφή 5,00 ευρώ/ τ.μ. κτιρίου.
ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Εγγεγραμμένος Χρήστης
Στον πίνακα 9.6 του Παραρτήματος στη σελίδα 133, απουσιάζει το εύλογο κόστος για την εγκατάσταση ακτινιδίων σε ημικρεβατίνα-κρεαβατίνα και φράουλας, όπως είχαν οριστεί και στην αντίστοιχη πρόσκληση του 2011. Επίσης, τα κόστη εγκατάστασης του συνόλου των δενδροκομικών ειδών είναι χαμηλότερα από τα πραγματικά. Για παράδειγμα το κόστος εγκατάστασης φυτείας ακτινιδίων υπερβαίνει τα 1.200,00€, για την προμήθεια των δένδρων, την υποστύλωση και την εργασία εγκατάστασης.
ΠΑΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Γεωπόνος) Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στον "Πίνακα 9.6 Πολυετείς Φυτείες" δεν συμπεριλαμβάνονται οι καππαριές ως πολυετή φυτά. Πολλοί δικαιούχοι του Μέτρου 6.1 έχουν εγκατασταθεί ως καλλιεργητές κάππαρης και θέλουν να επενδύσουν στην αγορά καππαριών, αφού το έχουν συμπεριλάβει και στα επενδυτικά σχέδιά τους.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΟΣ
Στον πινάκα 9.6 του παραρτήματος 9, για το εύλογο κόστος υλοποίησης επενδυτικών δαπανών εγκατάστασης πολυετών φυτειών και συγκεκριμένα για φυτείες μηλιάς, αλλά και άλλων δενδρωδών, επειδή πλέον δημιουργούνται οπωρώνες υπέρπυκνης φύτευσης με διετή μονόκλωνα δενδρύλλια και πυκνότητα πάνω από 350 δένδρα/στρμ, προτείνεται να περιληφθεί στον ανωτέρω πίνακα ιδιαίτερη παράγραφος, με το ανάλογο κόστος για τις φυτείες αυτές.
Δεν γίνεται καμία αναφορά σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της κατηγορίας "πρόχειρα καταλύματα", τα οποία προτιμώνται από σχεδόν όλους τους κτηνοτρόφους, ειδικά προβατοτρόφους, επειδή είναι πιο οικονομικά (εφόσον φυσικά πληρούν όλες τις ελάχιστες προδιαγραφές). Άλλωστε με αυτόν τον τρόπο κατασκευής (κολόνες της ΔΕΗ και πάνελ) ο κτηνοτρόφος έχει μια φθηνή και γερή κατασκευή και του μένουν λεφτά για να αγοράσει και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ζώα, ζωοτροφές κλπ. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο πλαίσιο στήριξης, πολλοί κτηνοτρόφοι έκαναν "βαριές" και ακριβές κατασκευές, με αποτέλεσμα να μην τους μείνουν λεφτά να αγοράσουν τα ζώα και τις απαραίτητες ζωοτροφές.
ΠΑΣΙΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Σταφύλια επιτραπέζια σε υποστηριγμένα σχήματα επιλέξιμο κόστος : 474 ευρώ. Το παραπάνω ποσό καλύπτει την εγκατάσταση αμπελιού με υποστήριξη όταν γίνεται αγορά έρριζου απλού υποκειμένου και στη συνέχεια γίνεται ο εμβολιασμός από τον παραγωγό.
Η εγκατάσταση επιτραπέζιων σταφυλιών στη πραγματικότητα γίνεται με την αγορά ήδη εμβολιασμένων ποικιλιών σε αμερικάνικα υποκείμενα για φυτοϋγειονομικούς λόγους (αντοχή στη φυλλοξήρα, ιώσεις κλπ)και ως εκ τούτου πιστεύω ότι πρέπει να να γίνει αλλαγή στο επιλέξιμο κόστος εγκατάστασης. Ενδεικτικά αναφέρω:
1. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΏΝ ΚΑΝΟΝΙΚΏΝ ΦΥΤΕΥΣΗΣ 220 Κλήματα /στρ (3 ΕΠΊΠΕΔΑ -ΣΎΡΜΑ) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ 220 κλήματα /στρ :
Αγορά κλημάτων : 220 κλήματα προς 1,40 ευρώ/κλήμα σύνολο 308,00 ευρώ
Εσωτερικοί στύλοι στήριξης : 55 τεμ προς 3 ευρώ/τεμ σύνολο 165,00 ευρώ
Ακριανοί στύλοι στήριξης : 8 τεμ προς 8 ευρώ/τεμ σύνολο 64,00 ευρώ
Σύρμα γαλβανιζέ (σύστημα υποστήριξης 3 επίπεδα): 23 κιλά προς 1,2/κιλό σύνολο 27,60 ευρώ
Τεντωτήρες , Αντιρήδες, Ζίγκια , Τακάκια : 100 ευρώ /στρ
Εργασία: 5 ημερομίσθια / στρ. προς 25,00 ευρώ/ημερ. σύνολο 125,00 ευρώ.
ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ = 789,60 ευρώ
2. ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΩΝ ΣΤΑΦΥΛΙΏΝ ΠΥΚΝΗΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ 310 Κλήματα /στρ (3 ΕΠΊΠΕΔΑ -ΣΎΡΜΑ) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ (ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΥΤΕΥΣΗΣ)
Αγορά κλημάτων : 310 κλήματα προς 1,40 ευρώ/κλήμα σύνολο 434,00 ευρώ
Εσωτερικοί στύλοι στήριξης : 86 τεμ προς 3 ευρώ/τεμ σύνολο 258,00 ευρώ
Ακριανοί στύλοι στήριξης : 10 τεμ προς 8 ευρώ/τεμ σύνολο 80,00 ευρώ
Σύρμα γαλβανιζέ (σύστημα υποστήριξης 3 επίπεδα): 30 κιλά προς 1,2/κιλό σύνολο 36,00 ευρώ
Τεντωτήρες , Αντιρήδες, Ζίγκια , Τακάκια : 150 ευρώ /στρ
Εργασία: 8 ημερομίσθια / στρ. προς 25,00 ευρώ/ημερ. σύνολο 200,00 ευρώ.
ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ = 1158,00ευρώ
 • Σελίδα :
 • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

 1. Σύνολο Αναρτήσεων: 1087
 2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 173
 3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 914
 4. Τελευταίο Μέλος: Διαχειριστής Ιστοτόπου
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Τελευταίοι Σχολιασμοί

Επισκέπτες

Σήμερα26
Εχθές540
Αυτή την εβδομάδα2909
Αυτόν το μήνα11252
Σύνολο1482736

Ποιος είναι Online

2
Online

20 Ιουλιου 2024

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια | Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: