ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος λεπτομερειων λειτουργιας και εφαρμογης της Παρεμβασης Π3-73-2.3 «Στηριξη για επενδυσεις στη μεταποιηση / εμπορια και/ή αναπτυξη γεωργικων προιοντων του Στρατηγικου Σχεδιου για την Κοινη Αγροτικη Πολιτικη της Ελλαδας (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027»
  3. Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024
  4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο 13

Διαδικασία καταβολής δημόσιας ενίσχυσης

  1. Για την καταβολή της δημόσιας ενίσχυσης που συνδέεται με την πράξη ή για την παροχή ρευστότητας με την μορφή προκαταβολής, απαιτείται η υποβολή αίτησης πληρωμής ή αίτησης προκαταβολής από τον δικαιούχο, σύμφωνα με τη διαδικασία Ι.4.1 «Υποβολή αίτησης πληρωμής» του ΣΔΕ.
  2. Μετά την υποβολή της αίτησης πληρωμής στο ΟΠΣΚΕ, ο δικαιούχος αποστέλλει εντός είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών στην αρμόδια ΕΠΠ του άρθρου 12 της παρούσας, υπογεγραμμένη αίτηση πληρωμής όπως παράγεται στο ΟΠΣΚΕ, μαζί με τα δικαιολογητικά που ορίζονται στο παράρτημα της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με τα οποία αποδεικνύεται ότι πληρούνται οι χρηματοδοτικές προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο της Παρέμβασης και ότι η πράξη υλοποιήθηκε σύμφωνα με την εγκεκριμένη αίτηση στήριξης (αρχική ή τροποποιημένη).
  3. Η αίτηση πρώτης πληρωμής στήριξης, αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστον στο 20% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της πράξης. Οι αιτήσεις μερικών πληρωμών (ενδιάμεσων) αντιστοιχούν κατ` ελάχιστον στο 20% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της πράξης. Η αίτηση τελικής πληρωμής αντιστοιχεί κατ’ ελάχιστον στο 10% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού της πράξης.
  4. Το πλήθος των αιτήσεων πληρωμής που μπορεί να υποβάλλει ο δικαιούχος δεν μπορεί να ξεπερνά τις τέσσερεις (4) αιτήσεις ανά πράξη.
  5. Στην περίπτωση που ο δικαιούχος έχει λάβει βαθμολογία στο κριτήριο 9 “Ωριμότητα της επένδυσης” του άρθρου 8 παρ. 3 της παρούσας για χρήση ιδίων κεφαλαίων υποχρεούται να τηρεί διακριτό τραπεζικό λογαριασμό σε ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα στον οποίο κατατίθεται το ποσό των ιδίων κεφαλαίων και μέσω του οποίου διενεργούνται συναλλαγές που αφορούν αποκλειστικά την υλοποίηση της αίτησης στήριξης . ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.................


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 1051
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 173
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 878
  4. Τελευταίο Μέλος: Διαχειριστής Ιστοτόπου
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα365
Εχθές441
Αυτή την εβδομάδα1261
Αυτόν το μήνα1261
Σύνολο1472745

Ποιος είναι Online

2
Online

03 Ιουλιου 2024

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: