ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
  4.  Εγγραφή μέσω email

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 31/12/2018.

Δείτε το  Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
ΤΟ STAPLE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΖΙΖΑΝΙΩΝ
Τσαρνάβας Αλέξανδρος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Το STAPLE είναι πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καλλιέργεια του βαμβακιού.Γίνεται απαραίτητο σε περίπτωση αποτυχίας της προφυτρωτικής ζιζανιοκτονίας αλλά και βασικό εργαλείο ώστε να μην αναπτύσσεται ανθεκτικότητα στα ζιζάνια.
Τσαρνάβας Αλέξανδρος, γεωπόνος Α.Π.θ.
Λάρισα.
Θοδωρής Χριστοδούλου Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Απαραίτητο εργαλείο για την βαμβακοκαλλιέργεια. Ότι πιο χρήσιμο εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στην καλλιέργεια του βαμβακιού, σε μια εποχή που οι δραστικές συνεχώς μειώνονται και το κόστος της καλλιέργειας συνεχώς αυξάνει. Πολύ αποτελεσματικό. Πετυχαίνει με το παραπάνω αυτό που υπόσχεται.
ΧΡΙΣΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Απαραίτητο εργαλείο για την ασφαλή και οικονομική αντιμετώπιση δύσκολων ζιζανίων μεταφυτρωτικά στο βαμβάκι . Τα δύο χρόνια που εφαρμόστηκε πραγματικά έδωσε λύσεις ουσιαστικές .Υπάρχει κενό φυτοπροστασίας μεταφυτρωτικά στο βαμβάκι που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθει.
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΣ ΛΙΑΓΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΕΞΟΝΤΩΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ.ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΔΕΜ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΖΙΖΑΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΚΥΠΕΡΗ Η ΑΓΡΙΟΜΕΛΙΤΖΑΝΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ STAPLE ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΥΤΡΩΤΙΚΑ.

Το προιν εινα απαραίτητο για την καλλιέργεια τού βαμβακιού λύνει το προβλημα με το εργατικό προσωπικό που είναι δυσεύρετο και επί το πλείστον είναι αλλοδαποί από Βουλγαρία οι οποίοι δεν δέχονται να ασφαλιστου με εργοσημα που αυτό συνεπάγεται την πληρωμή με μετρητά τα οποία καταναλώνουν στην χώρα τους .Με αποτέλεσμα το κράτος να χάνει  φόρους και εισφορές και οι αγρότες να μην μπορούν να παρουσιάσουν εξοδα

  • Σελίδα :
  • 1
  • 2


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 244
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 167
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 77
  4. Τελευταίο Μέλος: ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα10
Εχθές124
Αυτή την εβδομάδα737
Αυτόν το μήνα873
Σύνολο761655

Ποιος είναι Online

1
Online

07 Δεκεμβρίου 2019

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας