ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024
  4.  Εγγραφή μέσω email

 

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 28/03/2024

 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

 

ΕΙΜΑΙ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΤΡΩΤΙΚΗ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑ.
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΥΤΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟ'ι'ΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Η ΥΠΑΡΞΗ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟ'I'ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΤΡΩΤΙΚΗ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΙΑ.
Καθώς η καλλιέργεια του βαμβακιού είναι πολύ σημαντική για την περιοχή της Θεσσαλίας, είναι εξίσου σημαντική η ύπαρξη εργαλείων αντιμετώπισης δυσεξόντωτων ζιζανίων που ξεφευγουν από την προφυτρωτική ζιζανιοκτονία. Η συγκεκριμένη δραστική χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια μέσω κατ' εξαίρεσης άδειας με καλά αποτελέσματα και γι αυτό είναι σημανιτκό να υπάρχουν πολλές πηγές από τις οποίες εμείς οι καλλιεργητές μπορούμε να προμηθευτούμε προϊόντα με αυτή τη δραστική. Γι αυτό και θεωρώ ότι θα ήτανπολύ καλό να δοθεί η συγκεκριμένη άδεια.
Καλλιεργω βαμβακι στον Ν.Ροδοπης. Χρειαζομαστε φαρμακα που θα δινουν λυσεις στα προβληματα μας. Το σημαντικοτερο προβλημα που αντιμετωπιζουμε ειναι η καταπολεμιση των δυσκολων πλετυφυλλων ζιζανιων που ξεφυγαν απο την προφυτρωτικη ζιζανιοκτονια. Δεδομενης της ελλειψεως εργατικων χεριων, το KRAXUS SL ειναι ενα προιον που θα δωσει λυσεις και θα βοηθησει στην αυξηση της παραγωγης. Καθε χρονο παιρνει εγκριση παρασκευσμα με την ιδια δραστικη ουσια, αλλης εταιριας και λογικα, θα λειτουργησει ο ανταγωνισμος υπερ του αγροτικου κοσμου.
Η Καλλιέργεια του βαμβακιού για την περιοχή της Ροδόπης είναι πολύ σημαντική καθώς καλλιεργείται σε έκταση 250.000 στρεμμάτων περίπου κάθε χρόνο συμβάλοντας σε μεγάλο βαθμό στο γεωργικό εισόδημα της περιοχής.
Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε στα χέρια μας αρκετά εργαλεία με τα οποία θα αντιμετωπίσουμε τα δυσεξόντωτα πλατύφυλλα ζιζάνια που θα διαφύγουν από την προφυτρωτική ζιζανιοκτονία (κύπερη, αγριοβαμβακιά, αγριομελιτζάνα, αγριοτοματιά, τραχύ βλήτο κ.α.). Δεδομένης της έλλειψης εργατικών χεριών το πρόβλημα αυτό διογκώνεται.
Επί σειρά ετών δίδεται κατά παρέκλιση άδεια διάθεσης στην αγορά σε σκευάσμα ίδιας δραστικής ουσίας με το KRAXUS SL με πολύ καλά αποτελέσματα.Είναι υψίστης σημασίας να μπορούμε να προμηθεύομαστε αυτά τα προιόντα από αρκετές διαφορετικές πηγές. Ο ανταγωνισμός που θα δημιουργηθεί λογικά θα μειώσει τα κοστολόγια μας στη μεταφυτρωτική ζιζανιοκτονία.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 1014
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 173
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 841
  4. Τελευταίο Μέλος: μαρια
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα376
Εχθές883
Αυτή την εβδομάδα3334
Αυτόν το μήνα11977
Σύνολο1360316

Ποιος είναι Online

2
Online

27 Απριλίου 2024

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: