ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020
  4.  Εγγραφή μέσω email

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 7/04/2020


Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

Απαραίτητο εργαλείο για την διαχείρηση του νηματώδη. Το πιο αποτελεσματικό και σίγουρη λύση χωρίς υπολείμματα στο τελικό προϊόν.
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές, αλλά στην Ιεράπετρα δεν γινεται να καλλιεργουμε χωρίς condor, έχουμε δοκιμάσει πολλά, μόνο με το condor γινεται δουλεια στους νηματωδεις, μια κι έξω, για όλη τη σεζόν
Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί στην αγορά διάφορα σκευάσματα, αρκετές υποτιθέμενες λύσεις για το τεράστιο πρόβλημα του νηματώδη στα θερμοκήπια, τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά και τα έξοδα πολύ περισσότερα από την εφαρμογή CONDOR.
Παρακαλώ φροντίστε να το έχουμε όσο πιο νωρίς γίνεται, αν είναι δυνατόν τέλη Μάη αρχές Ιούνη , για να μην χάσουμε πάλι τη σεζόν ή να τρέχουμε τελευταία στιγμή.

ΝΙΚΟΣ Π. (ΜΕΣΣΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ)
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση!
Υποβολή του Σχολιασμού σας
Μοιραστείτε Τοποθεσία

Η κοινοποίηση της τρέχουσας τοποθεσίας σας, ενώ δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση - συζήτηση, επιτρέπει στους θεατές να προσδιορίσουν τη θέση που βρίσκεστε.

Γεωγραφικό πλάτος:
Γεωγραφικό μήκος:
Captcha
Για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να εισαγάγετε τους παρακάτω κωδικούς captcha πριν δημοσιεύσετε την ανάρτηση - συζήτησή σας.