ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020
  4.  Εγγραφή μέσω email

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 20/02/2020


Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

Δυστυχως η κονυζα εχει αναπτυξει ισχυρη ανθεκτικοτητα. Δυσκολα θα βρουμε λυση.Μη μας στερειτε την αποτελεσματικοτητα του kyleo.
Το εν λόγω προϊόν το έχω χρησιμποιήσει στο παρελθόν για κατπολέμηση σε ακαλλιέργητη έκταση. Τα αποτελέσματά του ήταν εντυπωσιακά. Ειδικά σε δύσκολα ζιζάνια όπως η κόνυζα και η μολόχα η δράση του είναι κλάσεις ανώτερη από σκέτο glyphosate. Υπάρχουν μάλιστα βιβλιογραφικές αναφορές (παραθέτω παρακάτω) που επιβεβαιώνουν τις παρατηρήσεις μου. Πιστεύω πως η έγκρισή του θα δώσει ένα ακόμα ισχυρό εργαλείο σε εμάς τους αγρότες, ειδικά μετα την κατάργηση δραστικών ουσιών, όπως π.χ. το aminotriazole, που έκαναν πολύ καλή δουλειά στην κόνυζα.
Παραπομπές
  1. https://www.researchgate.net/publication/317266761_Fall_management_of_fleabane_based_on_glyphosate2_4-D_MSMA_and_glufosinate_applied_isolated_or_in_tank_mixture_with_residual_herbicides
  2. http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-83582012000200020
  3. https://repositorio.unesp.br/bitstream/handle/11449/160482/WOS000440961000047.pdf?sequence=1
Επιτέλους,ένα αποτελεσματικό ζιζανιοκτόνο για την Κόνυζα!
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση!
Υποβολή του Σχολιασμού σας
Μοιραστείτε Τοποθεσία

Η κοινοποίηση της τρέχουσας τοποθεσίας σας, ενώ δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση - συζήτηση, επιτρέπει στους θεατές να προσδιορίσουν τη θέση που βρίσκεστε.

Γεωγραφικό πλάτος:
Γεωγραφικό μήκος:
Captcha
Για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να εισαγάγετε τους παρακάτω κωδικούς captcha πριν δημοσιεύσετε την ανάρτηση - συζήτησή σας.