ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019
  4.  Εγγραφή μέσω email

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 31/12/2019

 

 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

Χρήστος Νικολαΐδης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στην αιτιολόγηση της αίτησης για το σκεύασμα BENEVIA 10OD για την αντιμετώπιση του θρίπα της Καλιφόρνια στη φράουλα, γίνεται αναφορά στη δραστική ουσία azadiracthin. Συγκεκριμένα χαρακτηρίζεται ότι έχει «μέτρια αποτελεσματικότητα» στην αντιμετώπιση του θρίπα της Καλιφόρνια. Για το χαρακτηρισμό αυτό η εταιρεία SIPCAM-OXON, βασικός παρασκευαστής της δ.ο. azadiracthin έχει να δηλώσει ότι:
Η δραστική ουσία azadiracthin είναι εγκεκριμένη στην ΕΕ πριν το 1992 και έχει γίνει ανανέωση της έγκρισης της με βάση τον κανονισμό 1107/2009. Σκευάσματα με αυτή τη δ.ο. είναι εγκεκριμένα σε πολλές χώρες στην ΕΕ και στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται επιτυχώς για την αντιμετώπιση του εν λόγω εχθρού στην καλλιέργεια της φράουλας επί δεκαετίες.
Επιπλέον χρησιμοποιούνται με εξαιρετική επιτυχία σε προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης. Επίσης αποδεδειγμένα είναι πολύτιμο εργαλείο στην πρόληψη ανάπτυξης ανθεκτικότητας και σε αρκετές περιπτώσεις στην αντιμετώπιση αναπτυχθείσης ήδη ανθεκτικότητας.
Τα ανωτέρω παρατίθενται για την αποκατάσταση της πραγματικότητας στην αναφερθείσα αιτιολόγηση της εν λόγω αίτησης για το σχόλιο «μέτρια αποτελεσματικότητα»

Με εκτίμηση

Χρήστος Νικολαΐδης

Δντης Τεχνικού Τμήματος Sipcam Hellas
Θυμιαρος περικλης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Το προϊόν της δεκαετίας αναμφισβήτητα.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.