ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοσελίδας
  2. ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ
  3. Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017
  4.  Εγγραφή μέσω email
1. Οι αποδοχές του ερευνητικού προσωπικού διέπονται από τις διατάξεις του Κεφαλαίου Δ΄ άρθρα 132 επ. του ν.4472/2017 (ΦΕΚ Α΄74), που αντικατέστησαν τις διατάξεις του άρθρου 38 (Β΄ Μέρος) του ν. 3205/2003 (ΦΕΚ Α 297), όπως κάθε φορά ισχύουν, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που αυτές ορίζουν.
Ο ασκών καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Αγροτικής Έρευνας λαμβάνει τις αποδοχές και το επίδομα θέσης ευθύνης, όπως ορίζονται στην παράγραφο 5 του ιδίου ως άνω άρθρου και νόμου, κατ’ αντιστοιχία με τον Διευθυντή του ερευνητικού κέντρου.
Οι ασκούντες καθήκοντα Διευθυντών στα ερευνητικά Ινστιτούτα λαμβάνουν τις αποδοχές και το επίδομα θέσης ευθύνης, όπως ορίζονται στην παράγραφο 5 του ιδίου ως άνω άρθρου και νόμου, όπως κάθε φορά ισχύει, κατ’ αντιστοιχία με τους Διευθυντές των Ινστιτούτων των ερευνητικών κέντρων.
Οι ερευνητές που ασκούν καθήκοντα Διευθυντών στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού λαμβάνουν επίδομα θέσης ευθύνης, όπως ορίζονται στην παράγραφο 5 του ιδίου ως άνω άρθρου και νόμου, όπως κάθε φορά ισχύει, κατ΄ αντιστοιχία με τους Διευθυντές των Ινστιτούτων των ερευνητικών κέντρων.

2. Οι αποδοχές των υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) διέπονται από τις διατάξεις του Κεφαλαίου Β΄ του ν. 4354/2015 (ΦΕΚ Α 176), όπως κάθε φορά ισχύουν.
Στους ανωτέρω υπαλλήλους που ασκούν καθήκοντα Προϊσταμένων σε οργανικές μονάδες καταβάλλεται με τους όρους, τις προϋποθέσεις και για όσο χρόνο ασκούν τα καθήκοντά τους, μηνιαίο επίδομα θέσης ευθύνης κατά βαθμίδα θέσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 16 του ιδίου ως άνω νόμου, όπως κάθε φορά ισχύουν.
Οι Προϊστάμενοι των ΕΠΑΣ και των ΙΕΚ λαμβάνουν επίδομα θέσης ευθύνης διακοσίων πενήντα (250) Ευρώ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο στοιχείο βστ), του εδαφίου β), της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του ιδίου ως άνω νόμου, όπως κάθε φορά ισχύουν.

3. Οι αποδοχές των δικηγόρων διέπονται από τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 9 του ν. 4354/2015, όπως κάθε φορά ισχύουν.
Στον Νομικό Σύμβουλο και στους δικηγόρους καταβάλλεται με τους όρους, τις προϋποθέσεις και για όσο χρόνο ασκούν τα καθήκοντά τους, μηνιαίο επίδομα θέσης ευθύνης κατά βαθμίδα θέσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 16 του ιδίου ως άνω νόμου, όπως κάθε φορά ισχύουν.


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 213
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 167
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 46
  4. Τελευταίο Μέλος: Διαχειριστής
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα24
Εχθές158
Αυτή την εβδομάδα798
Αυτόν το μήνα3169
Σύνολο726167

Ποιος είναι Online

1
Online

23 Μαρτίου 2019

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

:

Πολιτική Απορρήτου
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας