ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος των αναγκαιων συμπληρωματικων μετρων για την εφαρμογη των Καν(ΕΕ) 1308/2013 ,Καν(ΕΕ) 2021/2115 και Καν(ΕΕ) 2022/126 της Επιτροπης στον τομεα των οπωροκηπευτικων
  3. Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023
  4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο 2: Αρμόδιες Αρχές Επιχειρησιακών Προγραμμάτων – Προϋπολογισμός

Α.  Αρμόδιες αρχές των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, ορίζονται:

1.            Τα καθ’ύλην αρμόδια Τμήματα της Διεύθυνσης Συστημάτων Καλλιέργειας και Προϊόντων Φυτικής Παραγωγής (Τμήμα Δενδρωδών Καλλιεργειών και Τμήμα  Κηπευτικών, Ανθοκομίας, Καλλωπιστικών, Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών και Εναλλακτικών Καλλιεργειών), της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας, και της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Τμήμα Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών), της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων, του ΥΠΑΑΤ.

2.            Οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας που έχει έδρα η Οργάνωση Παραγωγών (ΟΠ) ή η Ένωση Οργανώσεων Παραγωγών (ΕΟΠ).

3.            Η ΕΥΔ ΣΣΚΑΠ.

4.            Ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Β. Το σύνολο των χρηματοδοτικών κονδυλίων που αφορούν τον τομέα των οπωροκηπευτικών για την περίοδο 2023-2027 καθορίζονται σε 50.000.000€

ΜΑΓΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Α.Α. ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Άρθρο 2
«Β. Το σύνολο των χρηματοδοτικών κονδυλίων που αφορούν τον τομέα των οπωροκηπευτικών για την περίοδο 2023-2027 καθορίζονται σε 50.000.000€»: Το σύνολο της δαπάνης δεν αποτελεί επαρκές ποσό για τη χρηματοδότηση των Ε.Π. της χώρας για ολόκληρη την περίοδο μέχρι το 2027. Μόνο στην ΠΕ Ηρακλείου ο προϋπολογισμός των Ε.Π. (πενταετή ή τριετή) υπολογίζεται κατά μέσο όρο σε 4.000.000,00€ περίπου ανά πενταετία. Ο περιορισμός της διαθέσιμης χρηματοδότησης θα καταστήσει τα Ε.Π. ανταγωνιστικά μεταξύ των οργανώσεων της χώρας.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Υποβολή του Σχολιασμού σας
Μοιραστείτε Τοποθεσία

Η κοινοποίηση της τρέχουσας τοποθεσίας σας, ενώ δημοσιεύετε μια νέα ανάρτησης συζήτησης, επιτρέπουν στους θεατές να προσδιορίσουν τη θέση που βρίσκεστε.

Γεωγραφικό πλάτος:
Γεωγραφικό μήκος:
Captcha
Για να προστατεύσουμε τον ιστότοπό μας από τα bots και τα μη εξουσιοδοτημένα σενάρια, θα πρέπει να εισαγάγετε τους παρακάτω κωδικούς captcha πριν δημοσιεύσετε την ανάρτησης συζήτησης σας.