ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
 1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
 2. Διαβουλευση βαθμολογιας για την 3η Προσκληση για την υποβολη αιτησεων στηριξης προς ενταξη στο υπομετρο 6.1 «Εγκατασταση Νεων Γεωργων» του Προγραμματος Αγροτικης Αναπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλαδας 2014-2020»
 3. Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021
 4.  Εγγραφή μέσω email

 ΑΡΧΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

3.  Εισοδηματικά κριτήρια

Τριανταφύλλου Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Σχετικά με τα εισοδηματικά κριτήρια καλό θα ήταν να έχουν εκδοθεί διευκρινήσεις σχετικά με το τρόπο απόδειξης τους,δηλαδή ποιο φορολογικό έτος θα λαμβάνεται υπόψιν.Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα γιατί αν υπολογίζονται τα εισοδήματα του 2020 (φορολογική 2021) σε πολλές περιπτώσεις θα παρουσιαστεί το φαινόμενο δημιουργίας τεχνιτών προϋποθέσεων με την προσαρμογής των οικονομικών στοιχείων έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη μοριοδότηση.Αν λαμβάνονται τα εισοδήματα του 2019 σαφώς και πρέπει να γίνει μέριμνα να μη γίνονται αποδεκτες οι τροποποιητικές που έγιναν μετά την έκδοση της προδημοσίευσης και των βαθμολογικών κριτηρίων.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε όλα τα προγράμματα μοριοδοτείται τόσο πολύ η ανεργία! Σκοπός του προγράμματος αν δεν κάνω λάθος η στροφή όλων των ανθρώπων στον αγροτικό τομέα! γιατί κάποιος που δουλεύει αλλού αλλά σκέφτεται να παρατήσει τη δουλειά του (που πιθανώς να του δίνει και καλύτερα χρήματα) και να ασχοληθεί με την πρωτογενή παραγωγή να βρίσκεται σε τόσο μειονεκτική θέση σε σχέση με κάποιον άνεργο; Ουσιαστικά με αυτό το κριτήριο βαθμολογίας συνεισφέρουμε στην ανεργία εφόσον, απ' όσο γνωρίζω και από προσωπική εμπειρία, πολλοί επίτηδες παραμένουν στην ανεργία ή δουλεύουν "μαύρα" μέχρι να βγει το επόμενο πρόγραμμα....
ΓΙΩΡΓΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
θα πρεπει να ενισχυθουνε περισσοτερο οι ανθρωποι με πολλους μηνες ανεργιας! ωραια η σκεψη για το ενα ετος και πανω αλλα μπορει να μπει κλιμακα με περισσοτερα μορια πχ 5 μορια για 1 ετοσ μεχρι 2 ετη, 10 μορια για 2 μεχρι 3 ετη 15 μορια για 3 ετη και πανω!
ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!
 • Σελίδα :
 • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

 1. Σύνολο Αναρτήσεων: 490
 2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 167
 3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 323
 4. Τελευταίο Μέλος: Themis_Av
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Τελευταίοι Σχολιασμοί

Επισκέπτες

Σήμερα131
Εχθές305
Αυτή την εβδομάδα1500
Αυτόν το μήνα5325
Σύνολο867170

Ποιος είναι Online

5
Online

16 Απριλίου 2021

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια | Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: