ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Διαβουλευση προδημοσιευσης για την 3η Προσκληση για την υποβολη αιτησεων στηριξης προς ενταξη στο υπομετρο 6.1 «Εγκατασταση Νεων Γεωργων» του Προγραμματος Αγροτικης Αναπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλαδας 2014-2020
  3. Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021
  4.  Εγγραφή μέσω email

6. Επιλογή υποψηφίων:

Η υποβολή αίτησης δεν δημιουργεί στο Ελληνικό Δημόσιο την υποχρέωση έγκρισής της. Το μέτρο είναι ανταγωνιστικό, δηλαδή κάθε αίτηση βαθμολογείται ύστερα από αξιολόγηση και κατατάσσεται σύμφωνα με τη βαθμολογία της. Στην περίπτωση μη επάρκειας πόρων, εγκρίνονται κατά προτεραιότητα οι αιτήσεις με την υψηλότερη βαθμολογία ενώ οι υπόλοιπες αιτήσεις απορρίπτονται.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΓΑΝΗ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Στα κριτήρια επιλεξιμότητας αναφέρεται ότι:
4.1.11. Κατά την ηµεροµηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων στήριξης έχει ολοκληρώσει, έχει
απαλλαγεί ή έχει ξεκινήσει την υπηρέτηση της στρατιωτικής του θητείας.

Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θέλουν να εργαστούν ως νέοι αγρότες, να προσφέρουν στην τοπική οικονομία, να δημιουργήσουν μια καλλιέργεια με έμφαση στην κυκλική οικονομία, την βιολογική καλλιέργεια και την αειφορία.

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να μην υπάγονται σε καμία από τις κατηγορίες:
1. Έχει ολοκληρώσει
2. Έχει απαλλαγεί ή
3. Έχει ξεκινήσει την υπηρέτηση της στρατιωτικής του θητείας.

Ένα παράδειγμα είναι η φοίτηση στο 6 έτος πολυτεχνικής σχολής (5ετούς φοίτησης), χωρίς να έχουν πάει στον στρατό ή να έχουν απαλλαχθεί. Με το κριτήριο αυτό περιορίζονται και πρέπει να επιλέξουν ίσως να διακόψουν τις σπουδές τους σε περίπτωση που δεν προλάβουν να ορκιστούν έως τον Ιούνιο, για να υπηρετήσουν 1 χρόνο χάνοντας την επαφή με το αντικείμενο στη τελική ευθεία.

Υπάρχουν επίσης οι νέες γυναίκες ή άτομα απροσδιορίστου φύλου που δεν λέγεται τίποτα για αυτούς.

Η στρατιωτική θητεία δεν θα έπρεπε να αποτελεί κριτήριο επιλεξιμότητας, υπάρχουν τόσα κριτήρια για να εντοπιστούν αυτοί οι νέοι που πραγματικά θα επενδύσουν τα χρήματα στην επιχείρηση για ένα καλύτερο αύριο.

Σε ένα κράτος ισότητας και δημοκρατίας, πρέπει όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες.

Σας ευχαριστώ πολύ.
NASOS Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Σχετικά με την προϋπόθεση ένας φοιτητής να έχει συμπληρώσει τα προβλεπόμενα έτη κάθε σχολής. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα οι φοιτητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και μπορούν να το αποδείξουν με μία βεβαίωση περάτωσης σπουδών παρόλο που δεν έχουν συμπληρώσει τα προβλεπόμενα έτη σπουδών, διότι σε αρκετές σχολές στο τελευταίο έτος οι φοιτητές καλούνται να παρουσιάσουν κάποια πτυχιακή εργασία αν δεν την έχουν παρουσιάσει ήδη ή να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση αν δεν την πραγματοποίησαν νωρίτερα. Με λίγα λόγια το τελευταίο έτος για ορισμένους φοιτητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στη σχολή τους νωρίτερα, γίνεται καθαρά για διαδικαστικούς λόγους και απλώς αναμένουν σε λίστα προτεραιότητας για την ορκωμοσία και την παραλαβή του πτυχίου τους, ενώ στην πράξη βεβαίωση περάτωσης σπουδών έχουν λάβει πολύ πιο πριν! Θα μπορούσε λοιπόν να επαναδιατυπωθεί ενδεικτικά η πρόταση ως εξής: <<ο φοιτητής ή σπουδαστής να έχει συμπληρώσει τα έτη σπουδών που προβλέπονται σε κάθε σχολή ή να έχει αποκτήσει βεβαίωση περάτωσης σπουδών>>.

Υ.Γ: Εκτός αν προταθεί οι φοιτητές να έχουν συμπληρώσει τα έτη σπουδών ή να βρίσκονται στο τελευταίο έτος σπουδών αφού στην πράξη μέχρι να υλοποιηθεί το πρόγραμμα θα έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα του ενός έτους δεδομένου ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να υλοποιείται από τον Σεπτέμβριο.






home1
Στα κριτήρια επιλεξιμότητας αναφέρεται ότι:
4.1.11. Κατά την ηµεροµηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων στήριξης έχει ολοκληρώσει, έχει
απαλλαγεί ή έχει ξεκινήσει την υπηρέτηση της στρατιωτικής του θητείας.

Υπάρχουν ατομα που έχουν αναβολή για λόγους υγείας και δεν μπορούν να υπηρετήσουν.
Αυτοί αποκλείονται δηλαδή απο το προγραμμα ;;
Η ατομα που εκτείνουν την θητεία τους σε κοινωνική εργαςια ως αντιρηςίες συνειδηςης ;
Νομίζω οτι ειναι πολυ αυστηρή η παράμετρος , και φαντάζομαι οτι οι γυναίκες θα εξερουνται τις παραμέτρου αν και δεν τ αναφέρεται !
Ευχαριστώ πολυ
Καλησπέρα σας,

Στα κριτήρια επιλεξιμότητας αναφέρεται ότι:
4.1.11. Κατά την ηµεροµηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων στήριξης έχει ολοκληρώσει, έχει
απαλλαγεί ή έχει ξεκινήσει την υπηρέτηση της στρατιωτικής του θητείας.

Με αυτό τον όρο ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με όραμα για μια αλλαγή στην γεωργία, δεν μπορούν να ενταχθούν στο μέτρο.

Πρέπει να αποσυρθεί το κριτήριο αυτό γιατί ξεκάθαρα διαχωρίζει και καταρρίπτει την ισότητα των φύλων ως προς τις ευκαιρίες.
Σε μια δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα δεν χωρούν πλέον τέτοιες πολιτικές.

Ευχαριστώ πολύ.
Βαγγέλης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Μπορείτε σας παρακαλώ να δώσετε μια διευκρίνηση για την ημερομηνία γεννήσεως και μέχρι ποιο έτος γέννησης δέχεστε αιτήσεις.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως μέχρι και το έτος 1980 ως ημερομηνία γεννήσεως, αιτήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούνε.

Ευχαριστώ
Γιάννης Μεσσηνια Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Μετρημένα κουκιά & εδώ δλδ(να επιβραβεύει τους παρακατω πχ:
α. Όσοι το έχουν σπουδάσει το "θέμα" (Γεωτεχνικής κατεύθυνσης)
β.οσοι τα "κληρονομούν" από "παλαιούς"(ανανέωση έτσι)
γ. Η ηλικία καλά τα ψέματα είναι υψηλή!
δ. Ο χρόνος ανεργίας
ε.το αν είναι συνεταιρισμενος
ζ.το πόσο "πράσινο"θα είναι το επιχείρηματικο του πλανο
η. εννοείται για τους παραμεθόριους αλλά όμως ορεινοι ... Δεν είναι όλοι πχ θα πρέπει να είναι οι πάνω από 1000 μέτρα & πχ αν τους ταλαιπωρούν τα χιόνια !
θ.παιδια 3τεκνων & πολυτέκνων ! ή & οι ίδιοι αν είναι 3τεκνοι ή πολύτεκνοι !
Σταυρος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Πρέπει να ξέρουμε τους όρους της βαθμολογίας και από ποια βαθμολογία και μετά μπαίνουμε στο πρόγραμμα. Είμαστε πραγματικοί αγρότες και όχι όπως τα παλιά προγράμματα που πήραν 17000 και τώρα είναι άνεργοι. Το πρόγραμμα και τα χρήματα 35000 είναι εξαιρετικά με μέλλον. Μπράβο στο υπουργείο. Αναμένουμε σύντομα διευκρινισεις
Δήμητρα Α. Τασάκου Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Εγώ είμαι 53 ετών.Αν και σπούδασα φιλόλογος και εργάστηκα επί χρόνια ως καθηγήτρια αγγλικής,τελικά το πάθος μου είναι οι βιολογικές καλλιέργειες.Ξημεροβραδιάζομαι στα 3,5 στρέμματα με ελιές που ανήκουν στην οικογένειά μου.Γεμάτη ενδιαφέρον για τις βιοδυναμικές καλλιέργειες,την αεικαλλιέργεια και οποιαδήποτε πραγματικά φιλική προς το περιβάλλον πρακτική,ζητώ μια ευκαιρία και για εμάς τους μεγαλύτερους.
Μιχάλης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Καλησπέρα.
Κάποιες Προτάσεις Βελτίωσης του Προγράμματος
Κριτήρια επιλεξιµότητας


Είναι ενήλικος και δεν έχει υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας του:

Προτείνεται η αύξηση του ηλικιακού ορίου στα 45 ή 50 έτη, καθώς αντιμέτωποι με το οικονομικό αδιέξοδο βρίσκονται ολοένα και περισσότερα μέλη της ηλικίας άνω των 40 ετών. Το ποσοστό της ανεργίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα διατηρείται σημαντικό την τελευταία 5ετία και κυμαίνεται από 19,2% έως 12,7% (Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SJO02/-). Ειδικά η νέα πραγματικότητα όπως θα εξελιχθεί στη μετά κορωνοϊό εποχή θα αυξήσει τα συγκεκριμένα νούμερα.

Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ηλικιακές ομάδες και αναλόγως το ΥΠΑΑΤ να καθόριζε το ποσοστό εισόδου στο μέτρο ανά ηλικιακή ομάδα: 18-41, 42-50 ή 42-45.

Δεν είναι σπουδαστής/στρια ή φοιτητής/τρια που δεν έχει συµπληρώσει τον αριθµό των προβλεπόµενων ετών φοίτησης για κάθε σχολή:

Για αυτό το κριτήριο, θα πρέπει να δοθούν διευκρινίσεις ειδικά για τις δράσεις κατάρτισης όπως αυτές των ΙΕΚ. Για ποιον λόγο κάποιος που ενδιαφέρεται για την επαγγελματική του ανάπτυξη να αποκλείεται από το πρόγραμμα των Νέων Γεωργών αν η φοίτησή του γίνεται σε ΙΕΚ που εδρεύει στον ίδιο ή γειτονικό Νομό με αυτόν που έχει την εκμετάλλευση;


Η γεωργική εκμετάλλευση να έχει ελάχιστο μέγεθος παραγωγικής δυναµικότητας (εκφρασµένη ως τυπική απόδοση) 14.000 €:

Το συγκεκριμένο κριτήριο δεν ευνοεί την είσοδο ατόμων που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα για πρώτη φορά και δεν προέρχονται από αγροτικές οικογένειες. Ουσιαστικά στοχεύει στη μεταβίβαση της εκμετάλλευσης από τους γονείς στα παιδιά και ευνοεί συγκεκριμένη ομάδα πολιτών. Επισημαίνεται, πως οι απαιτήσεις τόσο σε στρέμματα όσο και σε ζωικό κεφάλαιο με τα οποία θα πρέπει να εισέρθουν στο πρόγραμμα οι υποψήφιοι νέοι γεωργοί απαιτεί: α) υψηλό κεφάλαιο για να αποκτηθούν και β) γνώσεις/ικανότητες/δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου για να διατηρηθούν σε παραγωγική κατάσταση. Προτείνεται είσοδος στο πρόγραμμα με χαμηλά κριτήρια παραγωγικής δυναμικότητας και στη συνέχεια σταδιακά, ανά διετία, να τίθενται υλοποιήσιμοι στόχοι οι οποίοι θα ελέγχονται για την επίτευξή τους.


Τα κριτήρια επιλεξιµότητας θα πρέπει να οριστικοποιηθούν σύντομα ώστε να γνωρίζουν οι υποψήφιοι νέοι γεωργοί για το μέγεθος της εκμετάλλευσης που θα δηλώσουν στην ΕΑΕ 2021.


Δεσµεύσεις που αναλαµβάνουν οι δικαιούχοι

Να αποκτήσουν επαγγελµατικά προσόντα εντός 36 µηνών από την ηµεροµηνία ένταξής τους παρακολουθώντας σεµινάριο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ:


Να ισχύσει ότι ίσχυσε στις προηγούμενες Προσκλήσεις, δηλαδή: "Κατέχει Τίτλο Σπουδών/Πτυχίο γεωτεχνικής κατεύθυνσης, τουλάχιστον επιπέδου 3 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων. Οι τίτλοι σπουδών/πτυχίων επιπέδων 3-5 πρέπει να βρίσκονται σε συνάφεια με τον προσανατολισμό της γεωργικής εκμετάλλευσης κάτι το οποίο δεν απαιτείται για τους τίτλους επιπέδου 6 ή ανώτερου επιπέδου"
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να θέσω ως προς διαβούλευση το άρθρο : 4.1.1. Είναι ενήλικας και δεν έχει υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας του.

Από τα αυτά που αναφέρονται προκύπτει ότι δικαιούχοι του προγράμματος θα είναι όσοι είναι μέχρι 41 ετών.
Τον Μάιο θα κλείσω τα 41 έτη, από αυτά που έχω διαβάσει είναι ότι το πρόγραμμα θα προκηρυχθεί αρχές του Σεπτέμβρη. Οπότε θα είμαι 41 χρονών και λίγων μηνών.

Αυτό που θα ήθελα να σας αιτηθώ είναι να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα ,όλους όσοι έχουν κλείσει τα 41 έτη μέσα στο 2021, ή έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1980. Πιστεύω θα ναι πιο δίκαιο.
Διαφορετικά θα υπάρχουν αδικίες για λίγες μέρες διαφοράς στην ημερομηνία γέννησής.

Θα σας παρακαλούσα να το δείτε και σαν μια εύκαιρα σε ανθρώπους μέσα σε δύσκολες συνθήκες που βιώνομε σήμερα.

Ειδικότερα, θα είναι μια ανάσα για εμάς που βλέπουμε την γεωργία ως την μονή διέξοδο, και θέλουμε να δουλέψουμε και πληρούμε όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις

Ευχαριστώ πολύ
κωστας Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
το οριο ηλικιας πρεπει να ειναι ημερολογιακα,δηλαδη απο 01/01/80 με 31/12/80 και να αυξηθει τουλαχιστον μεχρι τα 45 οταν οι νεοι αγροτες θα βγαινουν στη συνταξη μετα τα 67
ΑΝΤΩΝΗΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Το όριο των 40 ετών πιστεύω πως σε αυτό το πρόγραμμα και με βάση την κατάσταση που επικρατεί και λόγω covid-19  και λόγω οικονομικής δυσπραγίας θα πρέπει να αναθεωρηθεί προς τα πάνω.
Προσωπικά άλλα και αρκετοί όσον γνωρίζω περιμέναμε αυτό το πρόγραμμα μέσα στο 2020 που υπήρχαν πληροφορίες ότι θα εμφανιζόταν άλλα λόγω covid-19 δεν εμφανίστηκε και για λίγους μήνες έως 1 χρόνο μένουμε έκτος λόγω ηλικίας.
Κάλο θα ήταν τουλάχιστον για αυτή την συγκυρία να αλλάξουν τα όρια ηλικίας στα 42-43 έτσι ώστε να μπορέσουμε να συμμετέχουμε και εμείς.
ΔΗΜΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
6. Επιλογή υποψηφίων:
Αφού «Το μέτρο είναι ανταγωνιστικό, δηλαδή κάθε αίτηση βαθμολογείται» θα πρέπει η προδημοσίευση να περιέχει τα κριτήρια και τρόπο βαθμολόγησης καθώς και τις τιμές της Τυπικής Απόδοσης ανά καλλιέργεια έτσι ώστε να είναι πραγματικά ανταγωνιστικό δίνοντας την αναγκαία πληροφόρηση.
Κώστας Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Η τυπική απόδοση εισαγωγής στο πρόγραμμα ειναι ιδιαίτερα υψηλή για νεοεισερχόμενο. Στην τελική φάση περα από την ποσοτητα θα πρεπει να λάβετε υπόψιν και τον ποιοτικο έλεγχο.
Κώστας Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Θα πρέπει να δίνετε η δυνατότητα καλλιέργειας σε άνω των δύο νομών. Κάποιοι είμαστε στα σύνορα δύο νομών και οι καλλιέργειες είναι μοιρασμένες.
Κώστας Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Η μοριοδότηση θα πρέπει να γίνει γνωστή ώστε να γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να εχουμε πιθανότητες για το πρόγραμμα.
Χρήστος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Πρέπει να βγουν σε διαβούλευση τα κριτήρια βαθμολόγησης.
Δεν είναι μόνο θέμα διαφάνειας. Επηρεάζει τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι του προγράμματος.
Αλέξανδρος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Τα βαθμολογικά κριτήρια θα πρέπει να γνωστοποιηθούν και να είναι θέμα διαβούλευσης.


Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ως παράδειγμα τους νέους που δεν έχουν γη και πρόκειται να νοικιάσουν γη για να την καλλιεργήσουν.
Είναι πολύ δίκαιο να γνωρίζουν από ΤΩΡΑ με ακρίβεια τα βαθμολογικά κριτήρια, έτσι ώστε να κάνουν την σωστή επιλογή του ΤΟΠΟΥ της καλλιέργειας. ...εάν π.χ. η ορεινή περιοχή, λαμβάνει υψηλότερη βαθμολογία, τότε θα μπορούσε να επιλέξει περιοχή χαρακτηρισμένη ως ορεινή και να γνωρίζει εξ αρχής πόσο θα βελτιώσει την βαθμολογία του.
Το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλο κριτήριο φυσικά.
Αλέξανδρος Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Ο τόπος κατοικίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ειναι απαιτούμενο για να ενταχθει κάποιος στο μέτρο . Σημασία έχει το οικονομικό πλάνο που παρουσιάζει κάποιος . Η μοριοδότηση να δίνει βάρος στην βιωσιμότητα που έχει ουσία. Δεν πρέπει να αποκλειστεί η να μοριοδοτείται λιγότερο κάποιος επειδή επιλέγει να μένει στην πόλη και όχι στο χωριό . Οι δουλειές που θα δημιουργηθούν στο χωριό θα φέρουν οικονομική βελτίωση και όχι αν κάποιος μένει η όχι εκεί.

Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να αποσυνδεθεί ο τόπος κατοικίας από τον τόπο της αγροτικής εκμετάλευσης. Η μέγιστη βαρύτητα πρέπει να παραμείνει εστιασμένη στην καλλιέργεια, στην βιώσιμότητά της και στο πόσο φιλική για το περιβάλλον είναι η μεθοδολογία.
Εάν μοριοδοτείται χαμηλότερα κάποιος που δεν μένει στην ίδια περιοχή με την καλλιέργεια, τότε θα αποκλειστούν νέοι αγρότες, των οποίων το πλάνο δεν υστερεί σε κάτι και μάλιστα για ΜΗ ουσιώδη λόγο.
ΓΙΩΡΓΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
αυτο που 45αρηδες και 50αρηδες θελουνε να μπουνε σε προγραμμα νεων γεωργων με ξεπερναει παντως...για ηλικιακη ανανεωση μιλαμε εχει στοχο το προγραμμα οχι σε οποιονδηποτε που θελει να ασχοληθει με την γεωργια και να γυρισει στο χωριο για καποια χρονια. τα 40 ετη ειναι πολυ ανεβασμενο οριο κακα τα ψεμματα. για τουσ πανω των 40 ισως να σκεφτει το υπουργειο καποιο αλλο βοηθημα
  • Σελίδα :
  • 1
  • 2


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 1001
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 173
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 828
  4. Τελευταίο Μέλος: μαρια
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα242
Εχθές549
Αυτή την εβδομάδα1932
Αυτόν το μήνα10323
Σύνολο1347164

Ποιος είναι Online

1
Online

29 Μαρτίου 2024

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: