ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος πλαισιου εφαρμογης υπο-Μετρου 2.1 «Χρηση συμβουλευτικων υπηρεσιων στο γεωργικο τομεα» του Προγραμματος Αγροτικης Αναπτυξης της Ελλαδας 2014-2020 (ΠΑΑ)
  3. Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021
  4.  Εγγραφή μέσω email

Άρθρο 17

Δεσμεύσεις και υποχρεώσεις δικαιούχων

1) Οι δικαιούχοι-πάροχοι υποχρεούνται:

  1. Να διαφυλάσσουν το απόρρητο και να μην κοινοποιούν πληροφορίες και στοιχεία των ωφελουμένων και των εκμεταλλεύσεών τους σε τρίτα πρόσωπα, σύμφωνα με το άρθρο 13, παρ. 2 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1306/2013. Εξαιρούνται παραβάσεις και παρατυπίες του ενωσιακού ή του εθνικού δικαίου που διαπιστώνουν κατά την περίοδο παροχής της συμβουλευτικής υπηρεσίας και απαιτούν την ενημέρωση της εκάστοτε αρμόδιας δημόσιας αρχής, ιδίως σε περίπτωση αξιόποινων πράξεων.
  2. Να δέχονται και να διευκολύνουν τους ελέγχους που πραγματοποιούν εξουσιοδοτημένα ενωσιακά και εθνικά όργανα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ......................
- Παρακαλώ να διευκρινιστεί ποιες θα είναι οι κυρώσεις αν ένας φορέας δεν τηρεί τα βαθμολογικά κριτήρια.
Ένα παράδειγμα: Στο κριτήριο 1.3. βαθμολογείται ο φορέας Α με 3 μόρια επί πλέον για «>50% νέους και νεοεισερχόμενους αγρότες» και λόγω της βαθμολογίας αυτής προηγείται του φορέα Β που δηλώνει «20-50% νέους και νεοεισερχόμενους αγρότες». Με την τωρινή διατύπωση της πρόσκλησης μπορεί να μην εγκριθεί ο φορέας Β. Αν στο τέλος του προγράμματος ο φορέας Α δεν πιάνει τον στόχο του «> 50% νεους και νεοεισερχόμενους αγρότες», στην ουσία είναι στην ίδια βαθμολογία με τον φορέα Β. Ο φορέας Α όμως θα έχει πάρει την οικονομική στήριξη, ο φορέας Β όχι. Το ίδιο ισχύει για όλα τα κριτήρια της πληθυσμιακής και χωρικής προσέγγισης.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.