ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος των τυπων και των τεχνικων προδιαγραφων κατασκευης θερμοκηπιων και θαλαμων καλλιεργειας μανιταριων καθως και θερμοκηπιων και θαλαμων θερμοκηπιακου τυπου φαρμακευτικης κανναβης και διαδικασια εγκρισης και ελεγχου αυτων
  3. Τρίτη, 28 Απριλίου 2020
  4.  Εγγραφή μέσω email

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Άρθρο 17

Ορισμοί

Για την εφαρμογή του κεφαλαίου Β της παρούσας απόφασης ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:

  1. Ως θερμοκήπιο και θάλαμος καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης θερμοκηπιακού τύπου, ορίζονται ιδιαίτερες γεωργικές κατασκευές στο εσωτερικό των οποίων δημιουργούνται ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος, μέσω κατάλληλα εγκατεστημένου εξοπλισμού, για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών ανάπτυξης των καλλιεργούμενων φυτών φαρμακευτικής κάνναβης, του οποίου η επιλογή κατασκευαστικού τύπου – τεχνικών προδιαγραφών εξαρτάται άμεσα από τις καλλιεργούμενες ποικιλίες και τους εξωγενείς κλιματικούς παράγοντες.
  2. Το θερμοκήπιο είναι συνήθως καλυμμένο με υλικό κάλυψης διαπερατό στην ηλιακή ακτινοβολία ενώ μπορεί να συνδυάζεται με πλαϊνή κάλυψη από μονωτικά υλικά, μη περατά στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο θάλαμος καλλιέργειας θερμοκηπιακού τύπου μπορεί να είναι κατασκευασμένος πλήρως από μονωτικά υλικά, μη περατά στην ηλιακή ακτινοβολία ή από συνδυασμό υλικών περατών και μη στην ηλιακή ακτινοβολία. Τα υλικά κάλυψης έχουν στόχο, σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο εξοπλισμό του συστήματος, να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των καλλιεργούμενων φυτών φαρμακευτικής κάνναβης.
  3. Το θερμοκήπιο και ο θάλαμος καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης θερμοκηπιακού τύπου μπορεί να έχουν διαφορετικά τεχνικά και λειτουργικά στοιχεία κατασκευής. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθορίζονται από την περιγραφή του τύπου της βασικής κατασκευαστικής μονάδας, στο εξής ΒΚΜ, που είναι το μικρότερο πλήρες τμήμα της κατασκευής, το οποίο επαναλαμβανόμενο κατά μήκος και κατά πλάτος σχηματίζει το σύνολο, το οποίο εφεξής ονομάζεται μονάδα. Η μονάδα ενός θερμοκηπίου ή θαλάμου θερμοκηπιακού τύπου μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες ΒΚΜ.
ΤΙΚΟΥΝ ΟΛΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Θεωρούμε αναγκαία την κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου σε όλη την έκταση θερμοκηπίων φαρμακευτικής κάνναβης καθώς αποτελεί κοινή πρακτική όλων των εταιρειών φαρμακευτικής κάνναβης παγκοσμίως. Το βιομηχανικό δάπεδο αποτελεί μια λύση 100% συμβατή με τις Καλές Γεωργικές και Συλλεκτικές Πρακτικές (GACPs). Παράλληλα προσφέρει την απαιτούμενη καθαρότητα του θερμοκηπιακού χώρου καθώς αποφεύγεται η άμεση επαφή με το χώμα ακόμη και στις περιπτώσεις που το χώμα αποστειρώνεται μετά από κάθε συγκομιδή.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.

Στατιστικά

  1. Σύνολο Αναρτήσεων: 1009
  2. Σύνολο Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 173
  3. Σύνολο Μη Ολοκληρωμένων Αναρτήσεων: 836
  4. Τελευταίο Μέλος: μαρια
Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αναζήτηση Ανάρτησης

Επισκέπτες

Σήμερα395
Εχθές579
Αυτή την εβδομάδα2206
Αυτόν το μήνα7201
Σύνολο1355540

Ποιος είναι Online

5
Online

19 Απριλίου 2024

Συνδεσεις

Πρόγραμμα Διάυγεια  |  Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων open gov gr data gov gr

Πληροφορίες


1540 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών 


Ο τηλεφωνικός αριθμός "1540" αποτελεί σύστημα, αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Διασυνδέεται με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και προσφέρει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης απάντησης.

Επικοινωνία

 

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων |

Διεύθυνση: Αχαρνών 2, Αθήνα, 101 76, Ελλάδα |

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 (210) 212-4000 |  

Κέντρο εξυπηρέτησης Αγροτών: 1540 και το emailinfo@minagric.gr |

 

Η ταχυδρομική διεύθυνση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι: Αχαρνών 381 & Δεστούνη 2,

Τ.Κ.: 111 43, Αθήνα.

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: