ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοσελίδας
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019
  4.  Εγγραφή μέσω email

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 22/01/2019 

Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

Το προϊόν είναι απαραίτητο για την ζιζανιοκτονία στο ρύζι,παράλληλα βοηθάει και στην διαχείρηση ανθεκτικότητας των ζιζανίων.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟΥ RONSTAR ΤΟ 2018 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΡΥΖΙΟΥ.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

Ως υπεύθυνος γεωπόνος της εταιρίας ΜΠΕΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Α.Ε με έδρα την Χαλάστρα και με πλήρη εξειδίκευση πάνω στην καλλιέργεια του ρυζιού θεωρώ πως το συγκεκριμένο προϊόν,που σημειωτέον στην Ιταλία έχει μόνιμη έγκριση, θα βοθήσει αρκετά στον καλύτερο έλεγχο του πληθυσμού των δυσεξόντωτων ζιζανίων των ειδών Cyperus και Eteranthera και άλλων πολλών.

Άκρως απαραίτητο προϊόν για την αποτελεσματική ζιζανιοκτονία στο ΡΥΖΙ με παράλληλη διαχείριση της ανθεκτικότητας η οποία είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καλλιέργεια τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται επειγόντως η κατ εξαίρεση άδεια χρήσης.

Το προιόν έδωσε λύση στην καλλιέργεια του ρυζιού (πέρσι 1η χρονιά κυκλοφορίας), το οποίο πάσχει σε προφυτρωτικές επιλογές ζιζανιοκτονίας, οι οποίες να είναι ταυτόχρονα αποτελεσματικές και οικονομικά συμβατές στον παραγωγό.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΖΙΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ

  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν την ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.