ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοσελίδας
  2. Αιτησεις για κατα παρεκκλιση αδειες διαθεσης στην αγορα των φυτοπροστατευτικων προϊοντων
  3. Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019
  4.  Εγγραφή μέσω email

Το παρόν τίθεται σε διαβούλευση μέχρι και τις 18/12/2019


Δείτε το Έντυπο 4 - Τμήμα Γ' εδώ.

ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

 

Ως Γεωπονικό κατάστημα εφοδίων στην περιοχή Καλος Αγρος Δραμας θεωρώ ότι το ζιζανιοκτόνο Εnvoke είναι ένα  ασφαλες και πολύ αποτελεσματικό σκεύασμα. Η αντιμετώπιση δύσκολων ζιζάνιων όπως η κυπέρη εχει δείξει ότι είναι αναγκαίο για την καλλιέργεια του βαμβακιού.

 

 

Ως Γεωπονικό κατάστημα εφοδίων στην περιοχή Μικροχωρι Δραμας  θεωρώ ότι το ζιζανιοκτόνο Εnvoke είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και ασφαλες σκεύασμα για την αντιμετώπιση δύσκολων ζιζάνιων όπως η κυπέρη και εχει δείξει ότι είναι αναγκαία τέτοιας τεχνολογίας σκευάσματα για την καλλιέργεια του βαμβακιού.

 

ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ

Βασδεκης Βασιλης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

Ως Γεωπονικό κατάστημα εφοδίων στην περιοχή της Καβαλας θεωρώ ότι το ζιζανιοκτόνο Εnvoke είναι ένα πολύ αποτελεσματικό και ασφαλες ως προς το χρήστη σκεύασμα. Η αντιμετώπιση δύσκολων ζιζάνιων όπως η κυπέρη εχει δείξει ότι είναι αναγκαία τέτοιας τεχνολογίας σκευάσματα για την καλλιέργεια του βαμβακιού.

Σκύφτας Δημήτρης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Ειμαι γεωπόνος και διατηρώ κατάστημα γεωργικών φαρμακων στην Φαρκαδονα Τρικαλων. 
Το Envoke το χρησιμοποίησα τα τελευταία δυο χρόνια για τον έλεγχο της Κύπερης στην καλλιέργεια βαμβακιού σε παραγωγούς μου και τα αποτελέσματα ηταν πολύ ικανοποιητικά. 
Θεωρώ πως ειναι απαραίτητο προιον για τον έλεγχο της Κύπερης με παράλληλη ικανοποιητική αποτελεσματικοτητα και σε αλλα ανταγωνιστικά στην καλλιέργεια ζιζανια. 
Κατα συνέπεια πιστεύω πως ειναι απαραίτητο εργαλείο για την διαχείριση της καλλιέργειας για μια καλή παραγωγή.
Κυριτσακας Γιαννης Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Ειμαι παραγωγός από την περιοχή της Λάρισας. 
Το Envoke ειναι απαραίτητο και μοναδικό εκλεκτικό μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση της Κύπερης στο βαμβάκι. 
Χωρίς αυτό καθιστά δύσκολη οικονομικά την καλλιέργεια βαμβακιού διοτι η κυπερη ειναι ανταγωνιστική στην απόδοση της καλλιέργειας και εξαπλώνεται πολύ γρηγορα. 
Παράλληλα εχει πολυ καλη αποτελεσματικότητα και στην περικοκλαδα αλλά και σε αλλα ζιζανια οπου επισης δεν υπαρχει αλλο εγκεκριμένο  φαρμακο για την αντιμετώπισή τους.
Α.ΤΡΥΠΑΣ-Γ.ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΟΕ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

Εργαλείο στην καλλιέργεια του βαμβακιού!!

 

    To ENVOKE 75 WG είναι ένα εξαιρετικό προϊόν.Απαραίτητο εργαλείο  στα χέρια του παραγωγού για την αντιμετώπιση της κύπερης  και αλλών ζιζανίων  της καλλίεργειας τού βαμβακιού.Θεωρώ ότι η κυκλοφόρια του στην αγορά είναι επιβεβλημένη.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

ΚΑΝΑΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ENVOKE ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ - ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ.ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΓΡΙΟΜΕΛΙΤΖΑΝΑ.ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΑΕ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Την τρέχουσα χρονιά έγινε η εφαρμογή του σκευάσματος Envoke στην καλλιέργεια βαμβακιού πολλων παραγωγών, για τον έλεγχο της Κύπερης αλλά και πολλών αλλων δυσκολων ζιζανίων της καλλιέργειας, οπως η αγριομελιτζανα, η περικοκλαδα κ.α. 
Τα αποτελέσματα ηταν πολυ ικανοποιητικά και θεωρώ πως ειναι μοναδικο αλλά και απαραίτητο εργαλείο για τον έλεγχο πολλών δυσκολων ζιζανιων συμβάλλοντας με τον τροπο αυτο στο εισόδημα των παραγωγών. 

Πολυ χρησιμο προιον,αναγκαιο στην αντιμετωπιση ζιζανιων στην καλλιεργεια βαβμακιου.Εξαιρετικα αποτελεσματικο,ειδικα στην κυπερη,διθυραμβικα σχολια απο παραγωγους που το χρησιμοποιησαν

ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης

Ως γεωπόνος θεωρώ ότι η η καταπολέμηση ζιζανιων στην καλλιέργεια βαμβακιού αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την αύξηση της παραγωγηςΤo ENVOKE είναι ένα απαραίτητο ζιζανιοκτόνο γιατί καταπολεμά δύσκολα ζιζανια, που ο παραγωγός δεν θα μπορούσε να τα αντιμετωπίσει παρά μόνο με εργατικά χέρια κ μεγάλο κόστος. Επομένως αυτού του τύπου φυτοπροσταευτικά προιόντα όχι απλά χρειάζονται, αλλά είναι απαραίτητα. Το ζιζανιοκτόνο Envoke εχει δώσει πραγματικά λύση βοηθώντας τον παραγωγό να μειώσει το κόστος της καλλιέργειας αυξάνοντας την παραγωγή του.

 

ΦΑΥΤΟΣ ΑΒΕΕ Αποδεκτός Σχολιασμός Pending Moderation
Επισκέπτης
Απαραίτητο προϊόν για την αντιμετώπιση κύπερης και άλλων ζιζανίων στην καλλιέργεια βαμβακιού,το οποίο βοηθάει στο εισόδημα του παραγωγού.
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.