ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΥΠΑΑΤ

Ηλεκτρονική διαδικτυακή Πλατφόρμα για τη διενέργεια ηλεκτρονικών διαβουλεύσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
  1. Διαχειριστής Ιστοτόπου
  2. Καθορισμος πλαισιου εφαρμογης της Δρασης 4.1.5 «Υλοποιηση επενδυσεων με στοχο την ανθεκτικοτητα, τη βιωσιμοτητα και την ψηφιακή οικονομικη ανακαμψη των γεωργικων εκμεταλλευσεων»
  3. Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022
  4.  Εγγραφή μέσω email

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 7 

Βάσει των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την προηγούμενη πρόσκληση, παρακαλούμε, για την τεκμηρίωση της νόμιμης κατοχής , κατά τη σύνταξη του σχεδίου αλλά και κατά την αίτηση τροποποίησης να γίνονται δεκτά ηλεκτρονικά μισθωτήρια 12 ετούς διάρκειας και κατά την αίτηση πληρωμής να κατατίθεται η συμβολαιογραφική πράξη.
Με αυτό τον τρόπο θα γίνει εξοικονόμηση χρόνου σε σχέση με το εν λόγο δικαιολογητικό μιας και δε θα υπάρξει συνωστισμός σε συμβολαιογραφία και υποθηκοφυλακεία και ΚΥΡΙΩΣ εξοικονόμηση χρήματος μιας και το κόστος των εν λόγω συμβολαιογραφικών πράξεων ανέρχεται συνήθως στο 2% του συνολικού μισθώματος.
Οι παραγωγοί θα μπούν σε μια διαδικασία εξόδων έτσι κι αλλιώς (αιτήσεις, προκαταβολές κτλ) οπότε μιας και η αλλαγή χωροθέτησης δύναται να τεκμηριωθεί και κατά το αίτημα πληρωμής να μην μπαίνουν σε πρόσθετα έξοδα
  • Σελίδα :
  • 1


Δεν υπάρχουν ακόμα σχολιασμοί για αυτή τη ανάρτηση.
Γίνετε ένας από τους πρώτους που θα κάνετε σχολιασμό σε αυτήν τη ανάρτηση!
Λυπούμαστε, η συζήτηση αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη. Δεν θα είστε σε θέση να δημοσιεύσετε αυτή την στιγμή.